Εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα σπιτικά λουκάνικα. Είναι πραγματικά γευστικά και μοναδικά! Σε λίγα μόνο λεπτά έχετε τα δικά σας γλυκά ή καυτερά λουκάνικα...
Δείτε το βίντεο της συνταγής:
2,5 κιλά χοιρινός κιμάς
3 μέτρα περίπου χοιρινό έντερο
1 πράσο μέτριο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας λεμονοθύμαρο
1 κουταλιά της σούπας κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού καυτερό τσίλι (προαιρετικά)
τρόπος Εκτέλεσης
-Πλένουμε καλά με νερό και λεμόνι τα έντερα και τα περνάμε στο στόμιο της κιμαδομηχανής.
-Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μία λεκάνη και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα καλά.
-Γεμίζουμε τα έντερα με το μείγμα και κάθε τόσο τρυπάμε με μία οδοντογλυφίδα ώστε να βγαίνει ο αέρας.
-Κρεμάμε τα λουκάνικα ώστε να στεγνώσουν για 1-2 ημέρες (εκτός ψυγείου) και ύστερα είναι έτοιμα για κατανάλωση.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ